Tehički pregled traktora

Među jedinima smo u regionu koji se bave registracijom traktora!

Sve o tehničkom pregledu traktora

Kada vlasnici traktora voze svoje vozilo na tehnički pregled u Srbiji, trebaju obratiti pažnju na nekoliko ključnih stvari:

  1. Tehnička ispravnost: Traktor treba da bude u dobrom tehničkom stanju. Svi osnovni delovi poput svetala, kočnica, amortizera i slično moraju ispravno funkcionisati.

  2. Svetla i signalizacija: Svi svetlosni uređaji, kao što su farovi, migavci, stop svetla, i svetla za osvetljavanje registarske tablice, trebaju da rade pravilno.

  3. Kočnice: Kočnice moraju biti efikasne i sigurne. Proverite da li se traktor zaustavlja bez problema i da kočnice ne proklizavaju.

  4. Gume: Gume treba da budu odgovarajuće, bez oštećenja ili habanja. Takođe, proverite da li su gume pravilno napumpane prema preporučenom pritisku.

  5. Izduvni sistem: Izduvni sistem treba da bude bez propuštanja i oštećenja. Emisija izduvnih gasova treba da bude u skladu sa propisanim standardima.

  6. Registarske tablice: Registarske tablice trebaju biti čitljive i ne smeju biti oštećene.

  7. Upisane promene: Ako su izvršene neke promene na traktoru koje su zahtevale legalnu registraciju ili promene u saobraćajnoj dozvoli, pobrinite se da su te promene adekvatno upisane.

  8. Dokumentacija: Ponesite sa sobom ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu, i dokaze o eventualnim prethodnim tehničkim pregledima ili popravkama.

Zakažite tehnički pregled

Prvi u regionu nudimo opciju ONLINE zakazivanja termina!

Scroll to Top