O nama

Ovde možete pročitati detaljnije iinformacije o našoj firmi

Naša firma je osnovana 2011. godine i od samog početka prevashodno se bavi pružanjem usluga tehničkog pregleda za sve vrste vozila. Na tom početku, bilo nas je dvoje, na jednoj lokaciji i u jednoj kancelariji. Trudivši se da našim klijentima pružimo najkvalitetnije usluge, koje su pritom najekonomičnije za njih, ostvarili smo veliki napredak u poslovanju, samim tim smo se i širili u svakom smislu, obzirom na to, mi danas brojimo 15 zaposlenih, koji rade na nekoj od naših tri lokacija. Šireći tim i broj lokacija, proširili smo i usluge koje nudimo, pa danas, na svim našim linijama imamo i šalter pošte koji nam omogućava da izdajemo reg. nalepnice našim klijentima, bez odlaska u SUP. Pored toga, kod nas možete dobiti bilo koji dokument o Vašem vozilu, zeleni karton, polisu, polisu za putnike, kasko osiguranje…

Registracija vozila Vranje

Naša prednost

Cena

Pored brzine i kvaliteta, poznati smo i po najnižim cenama u regionu, definitvno. Naši dugogodišnji klijenti već odavno znaju da za njih imamo posebne popuste, kao znak zahvalnosti za ukazano poverenje. Dok za nove klijente nudimo bonuse dobrodošlice.

Usluga

Usluge koje Vam pružamo su pre svega kvalitetne i profesionalne, a naši zaposleni će se truditi da Vas ugoste i usluže tako da se osećate kao kod kuće. Kod nas možete očekivati prijatnu, ali i radnu atmosferu jer mi vodimo računa i o klijentima.

Kompletna registracija

Tehnički pregled je samo prvi korak u procesu registracije vozila, a sam proces nekad može biti komplikovan za prosečne vozače, pa smo na svim našim lokacijama uveli šaltere pošte i time omogućili registrovanje vozila na jednom mestu - kod nas! Na vama je samo da dovezete ispravan i čist auto.

Registracija vozila Vranje

Naša dostignuća

Nakon više od deset godina rada, dostignuća su mnogobrojna, međutim posebno smo ponosni na određena, a nema sumnje da će ih biti još mnogo više kroz sam rad. Za sada bi smo se osvrnuli samo na rezultate i brojeve koji govore o nama:

52.480 +

Registrovanih vozila

5.370 +

Stalnih klijenata

132 +

Stalnih saradnika

50 +

Pouzdanih partnera

Reč direktora

Aleksandrović Ivica

Nakon više od 20 godina u ovom poslu i više od 10 godine rukovođenja privatne firme, proučio sam, shvatio i saznao dosta toga, ali ono u šta sam siguran je da posao može biti idealan samo ukoliko su klijenti zadovoljni, međutim, kako bi klijenti bili zadovoljni najbolje da se prema Vašim zaposlenima ponašate prijateljski jer će se i oni tako ponašati prema klijentima, a zaposleni i klijenti su ti koji rade posao.

Registracija vozila vranje

Zakažite tehnički pregled

Prvi u regionu nudimo opciju ONLINE zakazivanja termina!

Scroll to Top